MK| EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Portali zyrtar i Qytetit te Shkupit
Institucionet
Koha ne Shkup
Parashikime
AKTUALITETE
SHILEGOVI U EMËRUA NËNKRYETAR I NALAS            19.04.2018
Kryetari Shilegov si kryetar i BNJVL-së , këto ditë po merr pjesë në kuvendin e përgjithshëm të 13-të të Rrjetit të asociacioneve të pushtetit vendor në Evropën Juglindore (NALAS), që po mbahet në Bërdo të Sllovenisë. Në kuvendin e përgjithshëm u diskutua për punën e NALAS në vitin 2017, si dhe për planin e punës për vitin 2018, dhe u zgjodh udhëheqësia e re duke marrë parasysh kryesinë rotacionale në të cilën Shilegov u emërua si nënkryetar i ...   më shumë
QYTETI I SHKUPIT PËR HERË TË PARË NDAN BURSA PËR SPORTISTËT-NXËNËS TË SHKOLLAVE TË MESME            17.04.2018
Qyteti i Shkupit me qëllim të zmadhimit të motivimit të sportistëve të rinj dhe të talentuar – nxënësit e shkollave të mesme, për herë të parë implementon dhënien e bursave për sportistë – nxënës të shkollave të mesme, që janë banorë të qytetit të Shkupit dhe të cilët mësojnë në shkollat e mesme në territorin e qytetit të Shkupit Thirrja publike për dhënien e bursave për sportistë – nxënës të shkollave të mesme, që janë banorë të qytetit të Sh ...   më shumë
QYTETI I SHKUPIT MBOLLI Ë 50 DRURË SHUMËVJEÇAR TE URA E GURIT NË GJORÇE PETROV DHE NË ÇAIR            13.04.2018
Ekipet e Qytetit të Shkupit sot mbollën drunjë të rinj në tri lokacione, tek Ura e Gurit, në Gjorçe Petrov dhe në parkun e Çairit. Janë mbjellë mbi 50 fidanë shumëvjeçarë me cilësi të lartë që do ta zbukurojnë hapësirën dhe do të kontribuojnë për mjedis më të pastër dhe më të shëndetshëm jetësor. Në këto aksione për gjelbërimin e Shkupit morën pjesë kryetari Shilegov, kryetarët e komunave Gjorçe Petrov dhe Çair, Aleksandar Naumoski dhe Visar Gani ...   më shumë
DEMANT            12.04.2018
Qyteti i Shkupit i demanton akuzat e paraqitura në kumtesën e sotme të VMRO-DPMNE, ku ata thonë se subvencionet për blerjen e biçikletave për qytetarët po zvogëlohen. Duam ta informojmë publikun se shuma që Qyteti i Shkupit e ka paraparë për subvencionimin e qytetarëve për blerjen e biçikletave këtë vit është i njëjtë me atë të vitit 2017, më saktësisht 10 milionë denarë. ...   më shumë
SHKUPI FITOI EKO AUTOBUS - MERCEDES            28.03.2018
më shumë
SHILEGOV PARALAJMËROI KORRIDOR TË RI ME URË NË VARDAR            23.03.2018
më shumë
SHKUPI DHE VIENA VENDOSIN MARRËDHËNIE TË AFËRTA MIQËSORE            22.03.2018
më shumë
NDALESA PËR DËRGIMIN E MALLRAVE NGA ORA 7:30 DERI 18:00 BËHET E PËRHERSHME            19.03.2018
më shumë
FËMIJËT DHE HIGJIENA KOMUNALE NË BOTËN E EKOLOGJISË            19.03.2018
më shumë
SHILEVOV NË PARIS NË TAKIME ME AFARISTË DHE ADMINISTRATËN            15.03.2018
më shumë
DONACION I TELEKOMIT TË MAQEDONISË DHE QYTETIT TË SHKUPIT PËR SPITALIN E FËMIJËVE - KOZLE            13.02.2018
më shumë
PASTRIMI I QYTETIT VAZHDON NË KARPOSH            13.02.2018
më shumë
KRYETARËT SHILEGOV DHE KAMINIS MBAJTËN KONFERENCË PËR MEDIA NË ATHINË            09.02.2018
më shumë

Arkivi i lajmeve >>

Paralajmërime

     Facebook
  Twitter
  Youtube Channel

| Најава
Administrata |  Kontakt |  Pyetje |  Panorama
Vizitorë: 1177721