MK| EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Portali zyrtar i Qytetit te Shkupit
Koha ne Shkup
Parashikime
Arkivi
Periudhë: Fjalët kyç
  Prej:   Pranë:   
FTESË PËR SEANCËN E TRIDHJETEDYTË TË KËSHILLIT TË QYTETIT TË SHKUPIT 11.04.2019
Këshilli i Qytetit të Shkupit sot 17 prill 2019 (e mërkurë) me fillim në orën 11.00 mban seancën e tridhjetedytë. Rend Dite - Miratimi i Procesverbalit të Seancës së tridhjetenjëtë të Këshillit të Qytetit të Shkupit ...   me shume
U SHPALL KONKURSI PËR KONTRIBUT MË TË MADH PËR MJEDISIN JETËSOR PËR VITIN 2019 21.03.2019
Në suaza të aksionit tradicional të Qytetit të Shkupit “Ditët e pranverës – Ditët e ekologjisë”, Qyteti i Shkupit e shpalli Konkursin publik për zgjedhjen e kompanisë më ekologjike, kontribut më të madh në fushën e ambientit jetësorë, oborr më të rregulluar (oborre të banimit individual, oborre të banimit kolektiv dhe të institucioneve, firmave ose objekteve afariste si dhe për vizatim më të bukur dhe përpilim të punimit më të mirë në temën e ek ...   me shume
FTESË PËR SEANCËN E TRIDHJETENJË TË KËSHILLIT TË QYTETIT TË SHKUPIT 21.03.2019
Këshilli i Qytetit të Shkupit më datën 27 mars 2019 (e mërkurë) me fillim në orën 12.00, do ta mbajë seancën e tridhjetenjë. Rend Dite - Miratimi i Procesverbaleve të seancës së njëzeteshtatë, njëzetetetë dhe njëzetenëntë, të Këshillit të Qytetit të Shkupit. ...   me shume
SHILEGOV: KËTË PRANVERË DO TË MBILLEN 1.200 FIDANË NË TË GJITHA KOMUNAT E SHKUPIT 21.03.2019
Sot, në ditën e parë të pranverës, ekipet e NP "Parqe dhe gjelbërime" simbolikisht mbollën 10 fidanë dekorativ të llojeve tuja rozentalis dhe acer dhe 1.200 lule të llojit viola në oborrin e shkollës fillore "Mirçe Acev" në komunën e Gjorçe Petrovit. Në aksionin për mbjelljen e fidanëve morën pjesë kryetari Petre Shilegov, kryetari i komunës së Gjorçe Petrovit, Aleksandër Naumovski, drejtori i NP "Parqe dhe gjelbërime" Ardian Muça dhe shumë nx ...   me shume
REGJIM I PËRKOHSHËM I TRAFIKUT NË NJË PJESË TË BULEVARDIT KRISTIAN TODOROVSKI KARPOSH 19.03.2019
Qyteti i Shkupit i informon qytetarët se nga nesër (20.03.2019, e mërkurë) prej në ora 07:00 do të mbyllet plotësisht për komunikacion pjesa e bulevardit Kristian Todorovski Karposh prej te rruga Ferid Bajram deri te rruga Boca Ivanova për shkak të realizimit të aktiviteteve ndërtimore për asfaltimin e rrugës. Gjatë kryerjes së aktiviteteve ndërtimore, trafiku në këtë pjesë të qytetit do të rikahëzohet nëpër rrjetin rrugor përreth. ...   me shume
VITI 2018 I SUKSESSHËM PËR NP “PARKINGU I QYTETIT” 19.03.2019
Ndërmarrja publike "Parkingu i Qytetit", që menaxhon me parkingjet në kompetencë të Qytetit të Shkupit, ka arritur rezultate pozitive në punën financiare në vitin 2018. Bilanci i suksesit në raportin vjetor të kësaj ndërmarrje tregon se të ardhurat nga parkingjet publike në vitin 2018 janë rritur me 8.63% krahasuar me vitin e kaluar. Me fjalë të tjera, NP "Parkingu i Qytetit" në vitin 2018 nga parkingjet publike ka fituar 147.115.268 denarë, që ...   me shume
DRISLA ME KONCESIONER TË RI MENJËHERË PAS PËRFUNDIMIT TË ZGJEDHJEVE PRESIDENCIALE 13.03.2019
Këshilli i Qytetit të Shkupit e ndërpreu seancën e 30-të të sotme, e cila ishte caktuar me dy pika të rendit të ditës, lidhur me zgjedhjen e partnerit privat për kryerjen e veprimtarisë koncesionare dhe investim në Ndërmarrjen publike për deponimin e mbeturinave komunale "Drisla". Seanca u ndërpre me kërkesë të kryetarit Shilegov, i cili si arsye e theksoi mbajtjen e zgjedhjeve presidenciale, ndërsa zgjedhja e koncesionerit të ri do të bë ...   me shume
Thirrje publike
Për subvencionimin e qytetarëve në territorin e Shkupit për blerjen e biçikletave në vitin 2019 12.03.2019
Qyteti i Shkupit, me qëllim që të stimulojë qytetarët për përdorimin e biçikletave, qytetarëve të cilët do të blejnë biçikletë nga dita e shpalljes së Thirrjes publike 11.03.2019 deri më 30.06.2019, do t’u kompensojë një pjesë të shpenzimeve të bëra për blerjen e biçikletës. Mjetet që do t’i subvencionojë Qyteti i Shkupit janë në vlerën prej 50% të vlerës së biçikletës, po jo më shumë se 3.000,00 denarë për person, me tatimin mbi të ardhu ...   me shume
MIRËNJOHJE PËR ZJARRFIKËSIT E GUXIMSHËM QË NDIHMUAN NË FATKEQËSINË EKOMUNIKACIONIT NË LLASKARCË 07.03.2019
Për guximin e tyre dhe ndihmën e dhënë vetëmohuese ndaj viktimave në aksidentin që ndodhi në afërsi të fshatit Laskarcë, zjarrfikësve të njësisë territoriale të Qytetit të Shkupit, kryetari Shilegov sot u ndau mirënjohje. Shilegovi sot ua ndau mirënjohjet zjarrfikësve Vlladimir Simonovski, Vladimir Koçovski, Cane Projçevski dhe Rasho Rozhajac të cilët ishin ndër të parët që ofruan ndihmë në vendin e fatkeqësisë në autostradën Shkup - Teto ...   me shume
BIBLIOTEKË E RE LËVIZËSE – BIBLIOBUS 05.03.2019
Biblioteka e qytetit "Vëllezërit Milladinov” , me mbështetjen financiare të Qytetit të Shkupit ka blerë bibliotekë të re lëvizëse - Bibliobus. Biblioteka lëvizëse - Bibliobus është automjet i përshtatur i pajisur me libra të destinuara për nxënësit dhe synon ta promovojë librin, qasjen në informata, zhvillimin e kulturës së leximit, si dhe krijimin e shprehisë për lexim tek fëmijët. ...   me shume
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
Paralajmërime

| Најава
Administrata |  Kontakt |  Pyetje |  Panorama
Vizitorë: 1294321