MK| EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Portali zyrtar i Qytetit te Shkupit
Institucionet
Koha ne Shkup
Parashikime
AKTUALITETE
PO VIJOJNË PËRGATITJET PËR AKSIONIN E MADH VJESHTOR PËR MBJELLJE            16.11.2018
Ekipet e NP "Parqet dhe gjelbërimi" me urdhër të Qytetit të Shkupit janë duke u përgatitur për aksionin e madh vjeshtor për mbjellje. Në suaza të aksionit të mbjelljes do të mbillen 3.500 fidanë gjetherënës me cilësi të lartë në më shumë lokacione në të gjitha komunat e Shkupit. Drunjtë i ka furnizuar Qyteti i Shkupit, për çka nga buxheti janë ndarë 12.5 milionë denarë. ...   më shumë
SHËRBIMI DIMËROR 2018-2019            15.11.2018
Duke filluar nga dita e sotme starton Shërbimi dimëror i Qytetit të Shkupit e me këtë edhe aktivitetet e koordinuara për mirëmbajtjen dimërore të rrugëve në kompetenca të Qytetit të Shkupit, bazuar në Programin e miratuar nga Këshilli dhe mjetet e parapara në Buxhet. Qyteti i Shkupit për këtë sezon dimëror ka siguruar 4 000 ton kripë, që së bashku me sasitë e mbetura të sezonit të kaluar arrin në 4.500 tonë kripë, si dhe 300 ton asfalt të fto ...   më shumë
NJOFTIM PËR PAGUESIT TATIMOR            15.11.2018
Qyteti i Shkupit i informon të gjithë qytetarët se në përputhje me dispozitat për pagesën e detyrueshme dhe obligimet që burojnë nga Ligji për tatimin në pronë fillon procedura për pagesën e detyrueshme të obligimeve të pashlyera në bazë të tatimit vjetor mbi pronën për vitin 2013 përfundimisht me vitin 2017 . Prandaj, të gjithë tatimpaguesit të cilët në këtë bazë kanë borxh të papaguar, në mënyrë që të mos vjen deri te pagesa e detyruesh ...   më shumë
FILLOI PROCESI I SJELLJES SË RENDIT NË VENDOSJEN E PAJISJES URBANE NË SHKUP            14.11.2018
Këshilli i Qytetit të Shkupit e mbajti sot seancën e 21-të, në të cilin u diskutuan më shumë informacione dhe raporte, si dhe u miratuan disa vendime. Një nga pikat kryesore që Këshilli i Qytetit të Shkupit ka miratuar sot është Vendimi për përcaktimin e nevojës për vendosjen e pajisjeve urbane dhe për kushtet, mënyrën dhe procedurën për dhënien e lejes për vendosjen e pajisjeve urbane dhe miratimin për kryerjen e veprimtarisë jashtë ambie ...   më shumë
SHILEGOVI: E SHPALLIM VENDIMIN PËR NOMINIMIN E SHKUPIT PËR TITULLIN "KRYEQYTETI EVROPIAN I KULTURËS"            14.11.2018
më shumë
MOS RAPORTO ZJARRE NË FB, RAPORTOI NË 193            09.11.2018
më shumë
Në Beograd
SHILEGOVI merr pjesë në forumin e kryetarëve të 16 vendeve të EQL dhe Kinës            16.10.2018
më shumë
FILLOI NDËRTIMI I PROJEKTIT TË RI NË BULEVARDIN BOSNJE DHE HERCEGOVINA            26.09.2018
më shumë
QYTETI I SHKUPIT DO TË SUBVENCIONOJË PASTRIMIN E OXHAQEVE NË SHKUP            26.09.2018
më shumë
SHILEGOV: ÇAIRI FITOI PARK TË RI PAS NJË KOHE TË GJATË            21.09.2018
më shumë
Thirrje publike për financimin e programeve dhe projekteve nga fusha e kulturës            18.09.2018
më shumë
KONTROLL E BRENDSHME PËR ADMINISTRATË MË EFIKASE TË QYTETIT            14.09.2018
më shumë
FILLOI RINDËRTIMI I BULEVARDIT ARADHET PARTIZANE NË VLLAE            13.09.2018
më shumë

Arkivi i lajmeve >>

Paralajmërime

     Facebook
  Twitter
  Youtube Channel

| Најава
Administrata |  Kontakt |  Pyetje |  Panorama
Vizitorë: 1246617