MK| EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Portali zyrtar i Qytetit te Shkupit
Institucionet
Koha ne Shkup
Parashikime
AKTUALITETE
FILLOI RIKONSTRUKSIONI I RRUGËS BIHAÇKA            23.09.2019
Ekipet e Qytetit të Shkupit sot e filluan rikonstruksionin e rrugës dhe një pjesë të trotuareve në rrugën Bihaçka dhe rrugën Cërniçe, ndërmjet komunave Qendër dhe Kisella Voda. Kjo rrugë do të riparohet në gjatësi prej 810 metra, në pjesën nga kryqëzimi te nënkalimi e deri te rruga Vostaniçka. Sot, kryetari Petre Shilegov dhe kryetarët e komunave Qendër dhe Kisella Voda, Sasha Bogdanoviç dhe Filip Temelkovski, i mbikëqyrin punimet ndërtimore në k ...   më shumë
JANË LARGUAR 357 AUTOMJETE TË PARKUARA NË MËNYRË TË PARREGULLT NË SIPËRFAQET PUBLIKE            23.09.2019
Gjatë javës së kaluar (16.09 - 22.09.2019) me automjetet speciale –merimanga- janë larguar 357automjete nga sipërfaqet publike. Nga numri i përgjithshëm i automjeteve të parkuara në mënyrë të pa rregullt, 43 janë larguar nga parkingjet zonale, ndërsa 314 automjetet tjera janë larguar me urdhëresë nga policia e trafikut për shkak të shkeljeve të bëra si: parkim në rrugë, në shteg biçikletash, në vendkalim për këmbësorë, në trotuar, në sipërfaqe të ...   më shumë
PARADË ME BIÇIKLETA NË RRUGËT E SHKUPIT, SHILEGOVI NË MESIN E PJESËMARRËSVE            20.09.2019
Qindra qytetarë me biçikleta dhe trotineta elektrike sot morën pjesë në paradën e njohur me biçikleta në rrugët e Shkupit që tradicionalisht organizohet si pjesë e Javës Evropiane të lëvizshmërisë 2019. Në paradë që filloi nga parku “Ibn Pajko” mori pjesë edhe kryetari Shilegov. Çiklistët lëvizën në rrugët e qendrës së qytetit, deri te caku në Parkun e Qytetit, te Guaca dhe dërguan mesazhin për përfitimet e përdorimit të llojeve alternative të t ...   më shumë
SHILEGOV:PASDITE EJANI TE REKORDI, RRUGA DO TË JETË ZONË PËR KËMBËSORË            19.09.2019
Kryetari Shilegov i fton qytetarët në Velofiestën e madhe që do të mbahet sot pasdite në rrugën Dimitrija Çupovski, te "Rekord", në suaza të shënimit të Javës Evropiane të Lëvizshmërisë 2019. Rruga e Dimitrija Çupovski do të mbyllet sot (19.09.2019) për trafik, dhe nga ora 19:00 në korsitë e saj do të organizohet shoqërim dhe argëtim në ambient të hapur, me pije freskuese dhe përmbajtje për fëmijët. ...   më shumë
PËRFUNDOI RIKONSTRUKSIONI I URËS GOCE DELLÇEV            19.08.2019
më shumë
QYTETI I SHKUPIT KA RREGULLUAR SIPËRFAQE TË REJA TE GJELBRA NË DISA LOKACIONE            12.07.2019
më shumë
FILLOI RIPARIMI I RRUGËS LAZAR LIÇENOSKI            27.06.2019
më shumë
FASADË E RE MODERNE ME EFIKASITET ENERGJETIK EDHE PËR SHKOLLËN E MESME “CVETAN DIMOV”            30.05.2019
më shumë
„PEMË PËR SECILIN FËMIJË“            10.05.2019
më shumë
FILLOI REALIZIMI I PROJEKTIT PËR NDËRTIMIN E URËS SË RE NË LUMEN VARDAR NË AERODROM            24.04.2019
më shumë
“PARKU I QYTETIT 2” DO TË FORMOHET NË VENDIN KU PO PASTROHET DEPONIA NË KARPOSH            23.04.2019
më shumë
SHILEGOVI NË TAKIMI BILATERAL ME KRYETARIN E TIRANËS, VELIAJ            12.04.2019
më shumë

Arkivi i lajmeve >>

Paralajmërime

     Facebook
  Twitter
  Youtube Channel

| Најава
Administrata |  Kontakt |  Pyetje |  Panorama
Vizitorë: 1343844