MK| EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Portali zyrtar i Qytetit te Shkupit

Identifikim për persona të autorizuar
Emri i identifikimit:

Fjalëkalimi:


Register 
Kam harruar fjalëkalimin


Institucionet
Koha ne Shkup
Parashikime
AKTUALITETE
REGJIM I PËRKOHSHËM I TRAFIKUT NË NJË PJESË TË BULEVARDIT KRISTIAN TODOROVSKI KARPOSH            19.03.2019
Qyteti i Shkupit i informon qytetarët se nga nesër (20.03.2019, e mërkurë) prej në ora 07:00 do të mbyllet plotësisht për komunikacion pjesa e bulevardit Kristian Todorovski Karposh prej te rruga Ferid Bajram deri te rruga Boca Ivanova për shkak të realizimit të aktiviteteve ndërtimore për asfaltimin e rrugës. Gjatë kryerjes së aktiviteteve ndërtimore, trafiku në këtë pjesë të qytetit do të rikahëzohet nëpër rrjetin rrugor përreth. ...   më shumë
VITI 2018 I SUKSESSHËM PËR NP “PARKINGU I QYTETIT”            19.03.2019
Ndërmarrja publike "Parkingu i Qytetit", që menaxhon me parkingjet në kompetencë të Qytetit të Shkupit, ka arritur rezultate pozitive në punën financiare në vitin 2018. Bilanci i suksesit në raportin vjetor të kësaj ndërmarrje tregon se të ardhurat nga parkingjet publike në vitin 2018 janë rritur me 8.63% krahasuar me vitin e kaluar. Me fjalë të tjera, NP "Parkingu i Qytetit" në vitin 2018 nga parkingjet publike ka fituar 147.115.268 denarë, që ...   më shumë
DRISLA ME KONCESIONER TË RI MENJËHERË PAS PËRFUNDIMIT TË ZGJEDHJEVE PRESIDENCIALE            13.03.2019
Këshilli i Qytetit të Shkupit e ndërpreu seancën e 30-të të sotme, e cila ishte caktuar me dy pika të rendit të ditës, lidhur me zgjedhjen e partnerit privat për kryerjen e veprimtarisë koncesionare dhe investim në Ndërmarrjen publike për deponimin e mbeturinave komunale "Drisla". Seanca u ndërpre me kërkesë të kryetarit Shilegov, i cili si arsye e theksoi mbajtjen e zgjedhjeve presidenciale, ndërsa zgjedhja e koncesionerit të ri do të bë ...   më shumë
Thirrje publike
Për subvencionimin e qytetarëve në territorin e Shkupit për blerjen e biçikletave në vitin 2019            12.03.2019
Qyteti i Shkupit, me qëllim që të stimulojë qytetarët për përdorimin e biçikletave, qytetarëve të cilët do të blejnë biçikletë nga dita e shpalljes së Thirrjes publike 11.03.2019 deri më 30.06.2019, do t’u kompensojë një pjesë të shpenzimeve të bëra për blerjen e biçikletës. Mjetet që do t’i subvencionojë Qyteti i Shkupit janë në vlerën prej 50% të vlerës së biçikletës, po jo më shumë se 3.000,00 denarë për person, me tatimin mbi të ardhu ...   më shumë
KRYETAR I SHILEGOV NË TAKIME ZYRTARE NË TIRANË            22.02.2019
më shumë
QYTETI I SHKUPIT DHE UNDP E GJELBËROJNË KULMIN E QTQ            19.02.2019
më shumë
EDHE NJË MASË TJETËR KUNDËR NDOTJES: SUBVENCIONE PËR KONDICIONERË INVERTER            07.02.2019
më shumë
SHILEGOV: "VARDARISHTE" ËSHTË E KALUAR, NDËRMARRJE TË RE PUBLIKE PËR QENTË E RRUGËS            31.01.2019
më shumë
Në oborrin e SHMQSH "Mihajllo Pupin"
FILLOI NDËRTIMI I POLIGONIT PËR TRAJNIMIN E ELEKTRO-MONTUESVE DHE ELEKTRO-TEKNIKËT            29.01.2019
më shumë
U NËNSHKRUA MARRËVESHJA PËR BLERJEN E EKO AUTOBUSËVE TË RINJ NE SHKUP            28.01.2019
më shumë
PËR NJË VIT 14,6 KILOMETËR SHTIGJE PËR BIÇIKLETA NË SHKUP            26.12.2018
më shumë
U SHPALLËN OBJEKTET MË TË MIRA TREGTARE PËR VITIN 2018            24.12.2018
më shumë

Arkivi i lajmeve >>

Paralajmërime

     Facebook
  Twitter
  Youtube Channel

| Најава
Administrata |  Kontakt |  Pyetje |  Panorama
Vizitorë: 1287020