MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Програми и извештаи

 

Програми на Град Скопје

 

 

Извештај од спроведена анкета за соработка на Град Скопје со Бизнис секторот

 

Програми и извештаи на јавните претпријатија на Град Скопје


ЈП Паркови и зеленило - Програма
ЈП Паркови и зеленило - извештај
 

 

ЈП Комунална хигиена - инвестициона програма
ЈП Комунална хигиена - зимска програма
ЈП Комунална хигиена - извештај
 

 

ЈП Водовод и канализација – годишни програми
ЈП Водовод и канализација - извештаи
 

 

ЈП Улици и патишта - извештаи
 

 

ЈСП - Извештаи
 

 


| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 11325366