MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Советодавното тело за економски развој
 

 

Советодавното тело за економски развој на Градоначалникот на Град Скопје го сочинуваат претставници на бизнис заедницата од индустриските зони во Град Скопје и претставници на градската администрација Целта на ова тело е анализа на проблемите со кои се соочуваат стопанствениците во зоните и предлагање мерки за нивно надминување, како и давање совети, сугестии и предлози од бизнис секторот во функција на локалниот економски развој на Град Скопје.

 

| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 11325372