MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Вработување
 
Меморандум за соработка
База на податоци за невработени лица за 2015 год.
База на податоци за невработени лица зa 2014 год. 
База на податоци за невработени лица за 2013 год.
Агенција за вработување 
Мерки за кредитирање  
Анализи за потреби од вештини
Програма за работа на Агенцијата за вработување за 2014
Програма за самовработување
Корисни линкови
Интересни статистики

| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 11325367