MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Како да инвестирам
 
 
Како да инвестирам
 
Инвестирај во Скопје
Дали би сакале да инвестирате во Скопје? Можеби ви е потребен совет или помош околу тоа? Можете да се обратите до Агенцијата за странски инвестиции и промоција на извозот на Република Македонија, која е главна агенција за развојна имплементација одговорна за спроведување развојни политики во областа на инвестиции и бизнис во Македонија, како и за реализирање програми од областа на промовирање директни странски инвестиции и интернационализација.
 
 
 
Агенција за странски инвестиции и промоција на извозот на Република Македонија
 
Инвестирај во Македонија
 
Извештај за инвестициона клима 2013 – Македонија
 
Водич за инвеститори на град Скопје
Даночен систем во Македонија најважни точки 2014
 
Технолошко развојни зони
 
Визи и работни дозволи за странци
 
Лиценци и дозволи
 
Даночен систем во Република Македонија
 
E- Одобрение за градење
 

Компании кои се присутни

 

 
 
Браунфилд инвестиции во град Скопје
 
Корисни линкови
 
Владини институции
 
Други институции
 
Консултантски услуги
 
Банки
 
Компании во државна сопственост
 
Саемски капацитети
 
 
Сојуз на стопански комори
 
Стопанска комора на Македонија
 
Стопанска комора на северо-западна Македонија
 
IRU City Trophy 2013
 

| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 11325365