MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Есма Реџепова-Теодосиевска

ЧЛЕН НА СОВЕТОТ НА ГРАД СКОПЈЕ 
 
 

Име и Презиме: Есма Реџепова - Теодосиевска
Политичка партија: ВМРО-Демократска партија за македонско национално единство
Е-mail: Esma.Redzepova-Teodosievska@t-home.mk
Телефон:  

 


| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 12618545