MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Благој Чоревски

ЧЛЕН НА СОВЕТОТ НА ГРАД СКОПЈЕ 
 

Име и Презиме: Благој Чоревски
Политичка партија: Демократски сојуз
Е-mail: Blagoj.Chorevski@t-home.mk
Телефон:  

 

Разрешен од функцијата претседател на Советот на Град Скопје на педесет и деветтата седница на Советот на Град Скопје, одржана на 21 јануари 2008 година.


| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 12983238