MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Планови за намалување на загадувањето

 

Краткорочен акционен план за заштита на амбиенталниот воздух

План за подобрување на квалитетот на воздухот

  


| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 11325363