MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
ЈАВЕН ПОВИК

Г Р А Д    С К О П Ј Е

 

Врз основа на точка 10.1.5 од Програмата на активности од областа на заштитата на животната средина и природата на подрачјето на Град Скопје за 2017 година (Службен гласник на Град Скопје бр.13 /16), Градот Скопје објавува:

 

- Јавен повик

- Образец за поднесување на барање

- Барање

  


  


| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 13080212