MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Инвестирај во Скопје
 

Контакт: 

Тел. 02/3 297-272

Скопје  е политички, научен и културен центар на македонскиот народ, и со нешто повеќе од 550.000 жители, е истовремено најголемиот град во Македонија и нејзин најважен трговски центар. Оние кои живеат во Македонија, во главниот град и неговите многубројни посетители, велат дека Скопје е град во чиј фокус се луѓето.
Дали некогаш сте размислувале за себе дека можеби би сакале да се преселите во  Скопје, да инвестирате или започнете бизнис тука, или ви недоставуваат информации за можности за инвестирање и водење бизнис во  Македонија, а со тоа и во Скопје?
 
Подолу можете да ги најдете одговорите на сите ваши прашања во врска инвестирање и водење бизнис во Македонија и Скопје.

 

Како да инвестирам?

Како да водам бизнис?

Вработување

Скопје ваш партнер

Советодавно тело

Програми и извештаи

Инвестициски потенцијал
на Град Скопје
 

 

 

 

 

| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 11325403