MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Добитници на наградата „13 Ноември“

Од областа на науката и здравствената заштита:

 

1.Проф.д-р ИЛИЈА ВЕЛЕВ

 

2.Доц.д-р АФРИМ ОСМАНИ

 

Од областа на образованието и воспитанието:

 

1.Проф. д-р ЃУЛУМСЕР КАСАПИ

 

Од областа на културата и публицистиката:

 

1.СИМОН БЕЛИЧАНЕЦ   

 

2.СТОЈАН ТАРАПУЗА

 

Од областа на уметноста:

 

1.СЛАВИЦА ГАЛИЌ – ПЕТРОВСКА

 

2.м-р ДЕЈАН ПРОЈКОВСКИ

 

Од областа на спортот:

 

1.БРАНИСЛАВ ДАВИДОВСКИ

 

За ученици и студенти:

 

1.МАЈА БОШКОВСКА

     

2.ВЕЈЧЕСЛАВ ПОПОВСКИ


| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 12957541