MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Владислав Гомулка

Владислав Гомулка е прогласен за почесен граѓанин на Скопје на 16 ноември 1965 година. Тој е првиот секретар на Полската обединета работничка партија (ПОРП).


| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 12748917