MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Јозеф Циранкиевич

Јозеф Циранкиевич, Претседател на полскиот Сејм (Министерскиот совет на Полска, е прогласен за почесен граѓанин на Скопје 16 ноември 1965 година.


| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 12618464