MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Добитници на награда „13 Ноември“ 2010

 

1955,1961,1962,1963,1964,1965,1966,1967,1968,1969,
1970,1971,1972,1973,1974,1975,1976,1977,1978,1979,
1980,1981,1982,1983,1984,1985,1986,1987,1988,1989,
1990,1991,1992,1993,1994,1995,1996,1997,1998,1999,
2000,2001,2002,2003,2004,2005,2006,2007,2008,2009,
2010,2011,2012,2013,2014,2015,2016   

  

2010 година

од областа на науката
 • Проф. д-р ДИМИТАР КОРНАКОВ
 
 
од областа на публицистиката
 • ЈОРДАН ЦЕКОВ – ДАНЕ
 
од областа на образованието и воспитанието
 • ЗОРИЦА КАРАКУТОВСКА
 
од областа на здраствената заштита
 • Проф. д-р ИЛИЈА ЏОНОВ
 
од областа на уметноста
 • ДЕЈАН ЛИЛИЌ
 • Сојуз за грижа и воспитување на деца
  • ФЕСТИВАЛ НА ДЕТСКА ПЕСНА „ ЗЛАТНО СЛАВЕЈЧЕ“
 
 
од областа на хуманитарната активност
 • Проф. д-р ЉУПЧО АЈДИНСКИ
 
 
од областа на спортот
 • МИРЧЕ ЈАНУШЕВСКИ
  
ученици
 • САШКА ГРУЈОВСКА
 
 
од областа на меѓународна соработка
 • Проф. д-р ГЕРТРАУД МИЛЕР


| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 13221265