MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Добитници на награди „13 Ноември“

 

__________________________________________________________________________________
 

2009 година

 

 
од областа на образованието и воспитувањето
 
 • СУГС „ МАРИЈА КИРИ СКЛОДОВСКА“ – СКОПЈЕ
 • МИХАЈЛО ЃЕОРЃИЕВСКИ
 • ВАСИЛ КУЗЕВСКИ
 
од областа на културата
 
 • ДИРЕКЦИЈА ЗА КУЛТУРА И УМЕТНОСТ
 • Проф. ГОРДАНА ЈОСИФОВА – НЕДЕЛКОВСКА
 
од областа на уметноста
 
 • СИМОН ТРПЧЕСКИ
 
од областа на здравствената заштита
 
 • Прим д-р ПЕТАР КРОНЕВСКИ
 • СПЕЦИЈАЛНА БОЛНИЦА ЗА ХИРУРШКИ БОЛЕСТИ „ ФИЛИП ВТОРИ“
 
од областа архиктектурата и градежништвото
 
 • КОСТА ЗЕКМАНОВСКИ
 • КОЛЕ ЈОРДАНОВСКИ
 
 
од областа на меѓународна соработка
 
 • Проф. д-р ВОЛФГАНГ РАЈЗЕР
 • Доцент  д-р КНЕГИЊА РИХТЕР СОКОЛОВСКА
 

 

 

| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 13195956