MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
У Тант

У Тант, генерален секретар на ООН, е прогласен за почесен граѓанин на Скопје 30 август 1970 година.


| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 12748783