MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Добитници на награди „13 Ноември“

 

___________________________________________________________________

   

2007 година

 
од областа на науката
 
 • Проф.д-р ДИМИТАР ПАНДЕВ и  Проф. д-р ВЕРА СТОЈЧЕВА - АНТИЌ
 • Проф. д-р РАДОСЛАВ НАУМОВСКИ
 
од областа на публицистиката
 
 • ЛИЛЈАНА МАЗОВА
 
од областа на образованието и воспитувањето
 
 • СМУ НА ГРАД СКОПЈЕ „ Д-р ПАНЧЕ КАРАЃОЗОВ“ - СКОПЈЕ
 
од областа на културата и уметноста
 
 • АЛЕКСАНДРА МИЈАЛКОВА
 • СЛАВЕ ДИМИТРОВ
 
од областа на здраствената и социјална заштита
 
 • Проф. д-р ЖИВКО ПОПОВ
 
од областа на спортот
 
 • ЖИВКО ДУКОВСКИ
 • ИВО ЦВЕТКОВСКИ
 
од областа на архитектурата
 
 • ОЛГА ЧОЛАНЧЕВСКА
 
од областа на меѓународна соработка
 
 • ДУШАН ЈОВАНОВИЌ
 • ЈОАХИМ БЛАИШТАИН
 
ученици и студенти
 
 • ФОЛКЛОРНА СЕКЦИЈА НА ОУ „ ДИМИТАР МИЛАДИНОВ“ -СКОПЈЕ
 • МАРКО БЛАЖЕВСКИ
 • МАРКО МАНЧЕВ
 
 

| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 13195953