MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Добитници на награди „13 Ноември“

 

___________________________________________________________________

2006 година
 
од областа на науката
  • Проф. р-р Ѓорѓи Здравев
 
 
од областа на публицистиката
  • Национален портал за туризам EXPLORING MAKEDONIA. COM
 
 
од областа на образованието и воспитанието
  • Аднан Агаи и Кимете Агаи
  • Средното училиште на Град Скопје „ Георги Димитров“- Скопје
  • Елена и Кристина Георгиеви
  • Виктор Симјановски
 
од областа на општествени и хуманитарни активности
  • Проф. д-р Весна Велиќ-Стефановска
  • Прим.др Милош Грубовиќ
 
 
од областа на спортот
  • Зоран Михајлов
 
од областа на меѓународна соработка
  • Д-р Гинтер Никлевски
 

 

 

| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 13221586