MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Добитници на награди „13 Ноември“

 

___________________________________________________________________ 
 
 
2003 година
 
од областа на културата и уметноста
  • Вања Лазарова- Димитрова
  • Томе Серафимовски
  • Турска драма при театарот на народностите- Скопје
 
од областа на образованието и воспитанието
  • Снежана Димитрова
  • Жарко Кујунџиски
 
од областа на здраствената заштита
 
  • Проф. д-р Дејан Докиќ
 
од областа на стопанството
  • Макстил АД- Скопје
 
од областа на спортот
  • Дејан Недев
 
од областа на меѓународна соработка
  • Денис Боувен
 

 

 

| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 13196246