MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Добитници на награди „13 Ноември“

 

___________________________________________________________________
 
 
 
2002 година
 
од областа на науката
 • Снежана Велковска
 • Снежана Веновска-Антевска
 • Лидија Тантуровска
 • Олгица Додевска-Михајловска
 • Јавна научна установа „ Економски институт“- Скопје
 
од областа на публицистиката
 • Ѓорѓи Поповски
 • Томислав Таневски
                          
од областа на културата и уметноста
 • Весна Гиновска-Илкова
 • Ресул Шабани
 • Томислав Османли
 • Друштво на писателите на Македонија
 
 
од областа на образованието и воспитанието
 • Основно училиште „ Климент Охридски“ с. Драчево
 • Ена Таневска
 • Стојан Трајановски
 
од областа на општествени и хуманитарни активности
 • Виолета Димовска
 
од областа на спортот
 • Ракометен клуб „ Кометал“ Ѓорче Петров- Скопје
 
 
од областа на меѓународна соработка
 • Жан Франсоа Терал
 

 

 

| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 13221387