MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Добитници на награди „13 Ноември“

 

___________________________________________________________________

  

 
2001 година
 
од областа на науката
  • Проф.д-р Ванчо Стојчев
                      
од областа на публицистиката
  • Јасминка Миронски
 
од областа на културата и уметноста
  • Емил Рубин
 
од областа на образованието и воспитанието
  • Мира Евгениевска
  • Александар Зафировски
  • Весна Киранџиска
  • Ирина Пановска
 
од областа на меѓународна соработка
  • Вернер Трини
  • Герхард Конишевски
 
 

| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 13221260