MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Добитници на награди „13 Ноември“

 

___________________________________________________________________
   
 
1999 година
 
од областа на науката
 • Проф. д-р Бранко Зеленков
 
 
од областа на културата и уметноста
 • Проф. д-р Петар Муличков
 
од областа на здраствената заштита
 
 • Институт за рехабилитација на слух, говор и гласот „ Скопје“-Скопје
 
од областа на образованието и воспитанието
 • Билјана Тојтовска
 • Драшко Накиќ
 • Ѓорѓи Ѓеоргиевски
 • Светлана Познановиќ
 
_______________________________________________________________
 
 
 
2000 година
 
од областа на публицистиката
 • Сефер Реџеп Муслиу
 
 
од областа на културата и уметноста
 • Драган Шуплевски
 • Лилјана Велјанова
 • Љупчо Маленков
 
 
од областа на образованието и воспитанието
 • Марина Темелковска
 
 

| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 13221224