MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Добитници на награди „13 Ноември“

  

___________________________________________________________________
 
 
1993 година
 
од областа на науката
 
 • Васил Дрвошанов
 
од областа на културата и уметноста
 
 • Сунчица Божиновска
 • Киро божиновски
 
од областа на архитектурата
 
 • Лудек Кубеш
 
 
од областа на екологијата
 
 • ОПСТАНОК“ еколошко друштво
 
 
од областа на физичката култура
 
 • Кире Филиповски
 
од областа на меѓународната соработка
 
 • Петар Шенлајн- градоначалник на Нинберг, СР Германија

Горе

________________________________________________________________

 

1994 година
 
од областа на науката
 
 • Стево Божиновски
 • Новица Велјановски
 
 
од областа на публицистиката
 
 • Данило Коцевски
 
 
од областа на здравството
 
 • Тодорка Николова
 
од областа на меѓународната соработка
 
 • Тим Махон- член на Градскиот Совет на Братфорд, в.Британија   

Горе

 

| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 13221400