MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Добитници на награди „13 Ноември“

 

___________________________________________________________________
 
1987 година
 
      од областа на науката
 
 • Драгослав Ортаков
 • Томе Саздов
 
      од областа на стопанството
 
 
 • СОЗТ МЕТАЛСКИ ЗАВОД „ТИТО РО ФАБРИКА ЗА ОПРЕМА   И ПРЕНОСНИЦИ
 • РО„МАКМЕТАЛ ИНЖЕНЕРИНГ“
 • Љупчо Стојковски
 • Милорад Стефановски
 
 
      од областа на образованието и воспувањето
 
 • Трговски училишен центар „ЦВЕТАН ДИМОВ“
 • ОУ „ ВЛАДИМИР НАЗОР“
 • ОУ „29 НОЕМВРИ“
 • Александар Цветковски
 • Никола Петров
 
од областа на културата и уметноста
 • Столе Попов
 • Стојан Стојков
 • ЗДРУЖЕНИЕ НА КОМПОЗИТОРИТЕ
НА МАКЕДОНИЈА
 • Томислав Османли
 
од областа на здравството
 • ЗДРАВСТВЕН ДОМ НА СКОПЈЕ -ЗАВОД ЗА МЕДИЦИНА НА ТРУДОТ
 • Димитар Ивановски      
       
од областа на физичката култура
 
 • АКАДЕМСКИ ПЛИВАЧКО- ВАТЕРПОЛО КЛУБ „ СТУДЕНТ“
 • Ѓорѓи Спасов
 
од областа на општествени активности
 
 • ОПШТИНСКА ОРГАНИЗАЦИЈА НА НА ЦРВЕНИОТ КРСТ „ГАЗИ БАБА“
 • Младинска работна бригада
 • „ЦВЕТАН ДИМОВ“

Горе

 

| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 13221242