MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Добитници на награди „13 Ноември“

 

___________________________________________________________________
 
 
1981 година
 
од областа на науката 
 • Глигор Тодоровски  
од областа на образованието и воспитувањето 
 • Петар Тагасовски
 • Стојанка Ристова
 • Вера Поповска
 • Ментас Алајбегу
 • Десанка Стојчевска
 • Машинско металуршки училишен центар„ПАНЧЕ АРСОВСКИ“
 • Училиште за физичка култура „МЕТОДИ МИТЕВСКИ БРИЦО“
 • ОУ „ГРИГОР ПРЛИЧЕВ“
 • ОУ „ИВАН ГОРАН КОВАЧИЌ“
 • Детска установа „11 ОКТОМВРИ“  
од областа на уметноста 
 • Вангел Коџоман
 • Милица Стојанова
 • Георги Сталев
 • Иван Ивановски
 • Томислав Ѕографски
 • Душан Наумовски
 • ТЕАТАР НА НАРОДНОСТИТЕ
 • СВЕТСКА ГАЛЕРИЈА НА КАРИКАТУРИ  
од областа на стопанството 
 • Драган Златевски
 • Драган Лазаревски
 • Иван Мицковски
 • Јован Андонов, Коле Спасевски, Ѓоко Скерлев, Гроздан Величковски, Димитар Ефремов, Владо Весов
 • ГРО „ТЕХНИКА“
 • РО „МАКЕДОНИЈА ПРОЕКТ“
 • РО „МАКЕДОНИЈА СПОРТ“
 • Тутунски комбинат „БЛАГОЈА ДЕСПОТОВСКИ – ШОВЕЉ“
 • РО „ЕЛЕКТРО СКОПЈЕ“ 
од областа на физичката култура 
 • Мирче Опеловски
 • Михајло Илиевски
 • Фудбалски клуб „БАЛКАН“
 • Младинско спортско друштво „СКОПЈЕ“  
од областа на здравството 
 • Стефан Стефков  
од областа на општествените активности
 • Џемаил Буцоли
 • МЗ „ПЕРПАРИМИ“ с.Грушино
 • МЗ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“
 • Слободанка Костова  

Горе

 

| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 13221597