MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Добитници на награди „13 Ноември“

 

___________________________________________________________________

  

1980 година
 
од областа на образованието и воспитувањето 
 • Мира Сотировска
 • Стефка Прокопиева
 • Шефкет Короли
 • Ристо Георгиевски
 • Предучилишна установа „КОЧО РАЦИН“
 • ОУ „РАЈКО ЖИНЗИФОВ“
 • ОУ „ТЕФЕЈУЗ“
 • Ученичка задруга на ОУ „КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ с.Драчево
 • Медицински училишен центар „ДР.ПАНЧЕ КАРАЃОЗОВ“  
од областа на културата 
 • Ристо Лазаров
 • Мето Јовановски
 • Борко Лазески
 • Скендер Кули
 • Перо Петровски
 • Ансамбл за народни песни и игри „ТАНЕЦ“  
од областа на стопанството
 
 • Дане Мојсовски
 • Панде Толевски
 • Вито Петрушевски
 • МЕТАЛСКИ ЗАВОД „ТИТО“- ООЗТ „ЛЕАРНИЦА“
 •  ГП „МАВРОВО“ – ООЗТ „ВИСОКОГРАДБА“
 • РО „ЖИТО ЛУКС“
 
од областа на физичката култура 
 • Александар Тасевски
 • Ристо Таков
 • Планинарско-спелеолошко друштво „ПЕОНИ“  
од областа на здравството 
 • Љубомир Котевски  
од областа на општествените активности 
 • МЗ населба Драчево
 • МЗ „ТАФТАЛИЏЕ I“
 • Општа организација на црвениот крст „КАРПОШ“  

Горе

 

| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 13221344