MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Добитници на награди „13 Ноември“

 

___________________________________________________________________
 
 
 
1976 година
 
од областа на науката 
 • Методија Соколовски
 • Ангелина Крстева  
од областа на културата 
 • Кочо Недков
 • Вукосава Донева
 • Михајло Докузов
 • Глигор Пакоски  
од областа на архитектурата 
 • Александар Никуљски
 • ЗАВОД ЗА УРБАНИЗАМ И АРХИТЕКТУРА НА ГРАД СКОПЈЕ  
од областа на образованието и воспитувањето 
 • Зорка Катранџиска
 • Милка Стојанова-Стрезоска
 • Димче Јакомовски
 • ОУ „ЈАНЕ САНДАНСКИ“
 • ОУ „ЦВЕТАН ДИМОВ“  
од областа на стопанството 
 • Светислав Прокопиев
 • Јован Бојаџиев
 • Александар Стојан Илиевски
 • ГП „БЕТОН“
 • УРО „МЕРКЕЗ“
 • Текстилно-хемиска индустрија „ВЕЛУРФЛОК“
 • Хемиска индустрија „ПРОЛЕТЕР“
 • ГП „ГРАНИТ„ – ООЗТ „ГРАНИТ VII“  
од областа на физичката и техничката култура
 • Александар Анастасов
 • Љубица Алексиева
 • Славко Матовски
 • Мечувалечки клуб „РАБОТНИЧКИ“
 • Боречки клуб „СКОПЈЕ“
 • Друштво за физичка култура при ОУ „ЈОСИП БРОЗ ТИТО“
 • Фото Клуб „ВАРДАР“
 • ДОМОТ НАРОДНА ТЕХНИЧА – СКОПЈЕ
 • Клубот на млади техничари и природњаци при ОУ „КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“
 • Друштво на народна техника ЕМУЦ „НИКОЛА ТЕСЛА“
 • Секција за спортска медицина на МЕДИЦИНСКОТО ЛЕКАРСКО ДРУШТВО  
од областа на општествените активности 
 • Михаил Андоновски
 • ГРАДСКИ СОВЕТ НА ГРИЖИ И ВОСПИТУВАЊЕ НА ДЕЦАТА           ШТАБОТ ЗА ТЕРИТОРИЈАЛНА ОДБРАНА НА ОПШТИНАТА НА    ГРАД СКОПЈЕ
 • ИЗВИДНИЧКИ ОДРЕД „МАРШАЛ ТИТО“  

Горе

 

| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 13221266