MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Добитници на награди „13 Ноември“

_____________________________________________________________________
 
 
1972 година
 
од областа на науката 
 • Цветанка Органџиева
 • Бранко Панов
 • Ристо Кирјазовски, Васил Пејов и Тодор Симонов
 • ЗАВОД ЗА СОЦИЈАЛНИ ПРАШАЊА НА СРМ 
од областа на уметноста 
 • Петар Ширилов
 • Димитар Гешовски
 • Димитар Димитров, Живко Гелевски, Јордан Богаринов и Мирослав Сидовски
 • Бранко Ставрев  
oд областа на образованието и воспитувањето
 • Душанка КОцевска
 • Петар Пановски
 • Ѓорѓи Мојсовски
 • Нада Василева
 • ОУ „ КОЧО РАЦИН „
 • ГУЦ „ ЗДРАВКО ЦВЕТКОВСКИ „
 • Детска Градинка „ Братство Единство „  
од областа на стопанството
 • Киро Минчев, Петар Стоилковски, Драган Којевиќ, Дончо Ристовски и Цветко Стефановски
 • Методија Кулевски
 • ОХИС „ НАУМ НАУМОВСКИ – БОРЧЕ „ 
од областа на физичката и техничката култура 
 • Миле Спасовски
 • Јован Софресвски
 • Ефтим Кочов
 • ГРАДСКИ СОВЕТ НА НАРОДНА ТЕХНИКА
 • Кајакарски клуб „ЛАСТА „
 • СОЈУЗ НА УЧИЛИШНИТЕ ДРУШТВА ЗА ФИЗИЧКА КУЛТУРА НА СКОПЈЕ  
од областа на здраството 
 • ИНФЕКТИВНА КЛИНИКА при медицински факултет во Скопје  

Горе

 

| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 13221408