MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Френк Манинг

Френк Манинг е прогласен за почесен граѓанин на Скопје на 26 јули 1983 година. Тој е добротвор од Велика Британија. Основа своја фондација при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј“, од која секоја година се наградуваат најдобрите студенти.


| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 13080292