MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Васил Антевски - Дрен
Средно училиште на Град Скопје “Васил Антевски - Дрен Скопје
 
 
Лична карта на училиштето
 
Име: Средно училиште на Град Скопје “Васил Антевски Дрен” - Скопје
Вид на образование: Стручно
Локација:Град Скопје, Општина Кисела Вода
Адреса: ул. “Вера Јоциќ” бб
Контакт: 02 2777-343    02/2777-411    
e-mail: drensk@yahoo.com      
 
За училиштето
 
Број на ученици: 1875
Број на паралелки: 56 
Образовни профили: економски техничар, правен техничар.

| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 11052901