MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Михајло Пупин

 

 

 

Средно училиште на Град Скопје “Михајло Пупин Скопје
 
 
Лична карта на училиштето
 
Име: Средно училиште на Град Скопје “Михајло Пупин” - Скопје
Вид на образование: стручно
Локација: Град Скопје, Општина Гази Баба
Адреса: ул. “Благоја Стефковки” бб
Контакт: 02/2529-720, 02/2529-703
 
За училиштето
 
Број на ученици: 642
Број на паралелки:  27  
Образовни профили: електротехничар за компјутерска техника и автоматика, електротехничар за електроника и телекомуникации, електромеханичар, електротехничар - енергетичар, електроинсталатер и монтер


| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 12748756