MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза  |  Полен
Објави,конкурси,настани...

 

 
   
   
 

КОНКУРС за доделување на награда за најдобра фото-репортажа на тема заштита на озонската обвивка

   
   
 

КОНКУРС за доделување на Наградата „13-ти Ноември“ на Град Скопје, за 2013 година

   
   
 

Б - интегрирана еколошка дозвола - РЖ „Институт“ - Погон за производство на алуминиумски бакарни легури, АД Скопје

   
   
 
   
   
 

ЈАВЕН ПОВИК за бизнис инкубатори и центри за развој на иновации

   
 

Пренос на дозвола за усогласување со оперативен план на ОМЈА „Минерали“ ДООЕЛ - Скопје

   
   
 
   
   
 
   
   
 

БАРАЊЕ за добивање дозвола за усогласување со оперативен план - ТДППИ „Вардарградба“ ДОО - Скопје

   
   
 

Програма за култура за 2013

   
   
 
   
   
 

Јавен повик од областа на образованието 2013

   
   
 

Јавен повик за повластено користење на Јавниот Градски Превоз

   
   
 

ЈАВЕН ПОВИК за прибирање на барања за користење на средства од Буџетот на Град Скопје за 2013 година, наменети за финансирање на програмски активности на здруженија на граѓани и фондации

   
   
 
   
   
 
 
   
 

КОНКУРС за избор на најдобра фотографија со мотиви од Скопје

   
   
 

Б - интегрирана еколошка дозвола - „Раде Кончар“ - Сервис и поправка на електрични производи, ДОО Скопје

   
   
 

НАЦРТ ДОЗВОЛА за усогласување со оперативен план за ДПГПУ „БЕРОВИЌ БЕТОН“ ДОО - Скопје

   
   
 

БАРАЊЕ за добивање дозвола за усогласување со оперативен план - ДТГМ „Мега“ Зоран ДООЕЛ - Скопје

   
   
 

НАЦРТ Б интегрирана еколошка ДОЗВОЛА - „Раде Кончар“ - сервис и поправка на електрични производи ДОО Скопје

   
   
 
   
   
 

Јавен оглас за доделување на локации за поставување на рекламни паноа на подрачјето на Град Скопје, по пат на усно јавно наддавање - лицитација

   
   
 

НАЦРТ ДОЗВОЛА за усогласување со оперативен план за ДПТУ „МАК-БЕТ“ ДОО - Скопје

   
 
 
 
   
 

БАРАЊЕ за добивање дозвола за усогласување со оперативен план ДПГПУ Беровиќ Бетон ДОО Скопје  

   
   
 

СТУДИЈА за оцена на влијанието врз животната средина на проектот „Изградба на постројка за согорување на опасен отпад во склоп на депонијата Дрисла во с.Батинци, Општина Студеничани“

   
   
 

ДОЗВОЛА за усогласување со оперативен план за АН-КИ инжинеринг  ДОО Скопје

ОГЛАС за издавање на Б Дозвола

   
   
   
 
 
 
   
   
 

ЈАВЕН ПОВИК за доделување на право и издавање на одобрение за постаување на урбана опрема за вршење на угостителска дејност на кејот на реката Вардар

   
   
 

НАЦРТ Дозвола за усогласување со оперативен план - ДГ „Бетон“ АД Скопје РЕ Бетонка Скопје

   
   
 

ИЗВЕШТАЈ за стратегиска оцена на животната средина - изградба на бензиска пумпа - општина Шуто Оризари

Државна урбанистичка планска документација за изградба на бензиска пумпна станица - општина Шуто Оризари

   
   
 

НАЦРТ Дозвола за усогласување со оперативен план - РЖ „Институт“ -А.Д. Скопје Завод за железо - Одделение за производство на индустриска вар

   
   
 

НАЦРТ Дозвола за усогласување со оперативен план - РЖ „Институт“ -А.Д. Скопје

   
   
 

Дозвола за усогласување со оперативен план МИС „Глобус“ - Скопје

   
   
 

Оглас за продажба на простор со комерцијална намена во рамките на катни гаражи, по пат на усно јавно наддавање ВТОРА ПРОДАЖБА

   
   
 

ОДЛУКА за стратегиска оцена за Генерален урбанистички план на град Скопје

 

ФОРМУЛАР за потребата од спроведување на стратегиска оцена за Генерален урбанистички план на град Скопје

   
   
 

- Издавање на Б-интегрирана еколошка дозвола за усогласување со оперативен план РЖ „Институт“ АД Скопје

 

- Дополнување на барањето за дозвола за усогласување со оперативен план - РЖ „Институт“ АД Скопје 

 

- Барање за добивање дозвола за усогласување со оперативен план РЖ „Институт“ АД Скопје

   
   
 

Дозвола за усогласување со оперативен план

 

Издавање на Б-интегрирана еколошка дозвола за усогласување со оперативен план

   
   
 

Акциски план за енергетски одржлив развој на Град Скопје за периодот 2011/2020

   
   
 

Локален акционен план за Животна средината ЛЕАП 2

   
   

На чекор од тебе - Градска плажа

   
   

Возете велосипед!

   
   
   

| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 5961141
ティンバーランド ブーツ ティンバーランド ブーツ カスタム ティンバーランド ブーツ ホワイト ティンバーランド ブーツ メンズ ティンバーランド ブーツ メンズ 6インチ ティンバーランド ブーツ メンズ コーデ ティンバーランド ブーツ メンズ コーディネート ティンバーランド ブーツ メンズ サイズ ティンバーランド ブーツ メンズ 赤 ティンバーランド ブーツ メンズ 黒 ティンバーランド ブーツ メンズ 人気 ティンバーランド ブーツ メンズ 新作 ティンバーランド ブーツ レディース ティンバーランド ブーツ レディース コーディネート ティンバーランド ブーツ 登山 ティンバーランド ブーツ 店舗 ティンバーランドブーツ激安 ティンバーランド ブーツ 激安 ティンバーランド ブーツ 履き方 ティンバーランド ブーツ 通販 ティンバーランド ブーツ 限定 ティンバーランド ブーツ 着こなし ティンバーランド リュック ティンバーランド レディース ティンバーランド レディース アウトレット ティンバーランド レディース コーデ ティンバーランド レディース コーディネート ティンバーランド レディース スニーカー ティンバーランド レディース ヒール ティンバーランド レディース ピンク ティンバーランド レディース ブーツ ティンバーランド レディース ロールトップブーツ ティンバーランド レディース ロングブーツ ティンバーランド レディース 靴 ティンバーランド 白 ティンバーランド 店舗 ティンバーランド 激安 ティンバーランド激安通販 ティンバーランド 時計 ティンバーランド 手入れ ティンバーランド通販 ティンバーランド 通販 ティンバーランド 新作 ティンバーランド靴 ティンバーランド 靴 ティンバーランド 靴 アウトレット ティンバーランド 靴 サイズ ティンバーランド 靴 メンズ ティンバーランド 靴 レディース ティンバーランド 靴 白 ティンバーランド 靴 市原隼人 ティンバーランド 靴 夏 ティンバーランド 靴 折りたたみ Timberland 6インチ Timberland 6インチブーツ Timberland 6インチメンズ Timberland アウトレット Timberland アウトレット アウター Timberland アウトレット レディース Timberland アウトレット 店舗 Timberland カスタム Timberland キッズ Timberland コーディネート Timberland サイズ Timberland サンダル Timberland シューズ Timberland スニーカ Timberland スニーカー Timberland スニーカー ハイカット Timberland スニーカーブーツ Timberland スニーカーメンズ Timberland スニーカー メンズ Timberland スニーカー新作 Timberland デッキシューズ Timberland ファッション Timberland ブーツ Timberland ブーツ 73516 Timberland ブーツ カスタム Timberland ブーツ サイズ Timberland ブーツ ホワイト Timberland ブーツ メンズ Timberland ブーツ メンズ 6インチ Timberland ブーツ メンズ コーデ Timberland ブーツ メンズ コーディネート Timberland ブーツ メンズ サイズ Timberland ブーツ メンズ 赤 Timberland ブーツ メンズ 黒 Timberland ブーツ メンズ 人気 Timberland ブーツ メンズ 新作 Timberland ブーツ レディース Timberland ブーツ ロールトップ Timberland ブーツ 登山 Timberland ブーツ 店舗 Timberland ブーツ 黒 Timberland ブーツ激安 Timberland ブーツ 履き方 Timberland ブーツ 手入れ Timberland ブーツ 価格 Timberland ブーツ 通販 Timberland ブーツ 限定 Timberland ブーツ 着こなし Timberland リュック Timberland レディース ズームコービー8 ズームコービー9 ズームコービー コービー8 バッシュ コービー9 バッシュ ナイキ コービー8 ナイキ コービー9 バッシュ コービー8 バッシュ コービー9 ナイキ コービー ナイキズームコービー8 ナイキズームコービー9 コービー バッシュ ナイキ バッシュ コービー ナイキズームコービー バスケットシューズ コービー コービー バッシュ8 コービー バッシュ9 バッシュ コービー バッシュ ナイキ コービー コービー8システム ナイキ コービー8 システム ナイキ コービー9 システム バスケットボールシューズ コービー バスケットシューズ コービー8 バスケットシューズ コービー9 コービー バッシュ最新 ズームコービー8システム ズームコービー9システム バッシュ ズームコービー8 バッシュ ズームコービー9 zoom kobe 8 zoom kobe 9 コービー 8 コービー 9 ズームコービー7 ナイキズームコービー7 コービー バッシュ ナイキ コービー7 ナイキ コービー バッシュ コービー7 ズームコービー7エリート コービー7 評価 ズームコービー7 性能 エアズームコービー7 zoom kobe 7 ctr360 マエストリ ctr360 マエストリ4 ctr360 マエストリ3 ctr360 マエストリ2 NIKE ctr360 マエストリ ナイキ マーキュリアル ヴェイパー 7 ナイキ マーキュリアル ヴェイパー 9 マーキュリアル ヴェイパー 7 FG cr7 ナイキ マーキュリアル ヴェイパー 8 マーキュリアル ヴェイパー 9 マーキュリアル ヴェイパー 8 マーキュリアル ヴェイパー 7 サッカー 香川 ナイキ トータル90 トータル90 新作 ナイキ ハイパーヴェノム ファントム
2014/12/11 21:46:13
http://www.kosplei.com Nike Free RunRalph Lauren Poloabercrombie femme