MK | EN | SQ

www.skopje.gov.mk
Официјален портал на Град Скопје
Времето во Скопје
Прогноза
Слободан Угриновски

ЧЛЕН НА СОВЕТОТ НА ГРАД СКОПЈЕ 
 

Име и Презиме:

Слободан Угриновски

Политичка партија:

Сојузот наТитови леви сили

Е-mail:

 

Телефон:

 


| Најава
Администрација |  Контакт |  Прашања |  Разгледници
Copyright(C)2009 Град Скопје
Посетители: 12748709